Jump to content
The library informs: Använda giltigt bibliotekskort i Nordens hus bibliotek för att logga in på sidan
Cover for Ett liv med sleeve eller gastric bypass
Isbn: 978-91-7885-912-2
Publisher: Visto förlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: August 2022

E-book

Ett liv med sleeve eller gastric bypass

Ett liv med sleeve eller gastric bypass är den första svenska handboken för dig som har  gjort eller går i tankarna att göra en vikt­operation. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner  som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att lättare uppnå en hälsosam livsstil.

Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett  effektivt träningsprogram där kroppen är det enda  redskapet. I denna tredje upplaga av boken har faktadelen uppdaterats med det nyaste kunskaps­underlaget och receptdelen har fått en uppfräsch­ning. Operationsmetoden gastric bypass har också fått ett eget avsnitt.

Bokens ambition är att inspirera till sunda, lång­siktiga vanor samt att finnas som vägledning, oavsett var du befinner dig på din resa. Innehållet baseras på vetenskapliga studier och Therese Godings per­sonliga erfarenheter av flera års arbete som dietist  på en klinik i Stockholm.

Ett liv med sleeve eller gastric bypass lämpar sig också som en utmärkt översikt för dietister eller annan vårdpersonal med intresse för området.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone