Jump to content
The library informs: Använda giltigt bibliotekskort i Nordens hus bibliotek för att logga in på sidan
Cover for Neverworld
Isbn: 978-91-8063-001-6
Publisher: Modernista
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: May 2022
Narrator: Sofia Rönnegård
Length: 12 hours 59 minutes

Audiobook

Neverworld

Hyllad ungdomsthriller av författaren till Nattfilm och Fördjupade studier i katastroffysik

»Suveränt läskig YA-roman.« New York Times

»Gud, så bra det är! Psykologiskt skrämmande och själva deckargåtan får en riktigt otäck upplösning. Läs!« LitteraturMagazinet


Beatrice Hartley har inga planer för sommaren, förutom den hemliga återföreningen med sina fem tidigare bästa vänner. En gång i tiden, på Darrow-Harker School, var de det tuffaste gänget i staden - de vackra, de hippa, de som andra ville vara. Men när Jim, gruppens kreativa geni, dog förändrades allt.
Ett år efter examen återvänder Beatrice till Wincroft, den herrgård vid kusten där vännerna tillbringat så många nätter tillsammans, i hopp om att få svar på den fråga som värker i henne: Vad visste egentligen hennes vänner om Jims död?
Kvällen fylls av haltande skämt och obekväm tystnad, och svaret på frågan verkar avlägset. De en gång så nära vännerna är förändrade - splittrade och osäkra. Det är för sent. Men när natten går mot morgon rasar åskan, och en mystisk man knackar på dörren. En man som berättar något som inte borde vara möjligt.

MARISHA PESSL [f. 1977] är en amerikansk författare som slog igenom stort 2006 med debutromanen Fördjupade studier i katastroffysik. Uppföljaren Nattfilm från 2013 blev liksom debuten en New York Times Bestseller och en internationell succé. Neverworld [Neverworld Wake] är hennes första roman för unga vuxna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone