Jump to content
The library informs: Använda giltigt bibliotekskort i Nordens hus bibliotek för att logga in på sidan
Cover for Solo
Isbn: 978-91-8864-778-8
Publisher: Bokförlaget Polaris
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2018
Narrator: Niklas Engdahl
Length: 11 hours 40 minutes

Audiobook

Solo

Böckerna om vice poliskommissarie Axel Steen har blivit en deckarsuccé att räkna med på topplistorna.

I Solo är Steens liv i en brant nedåtgående spiral när hans chef, Jens Jessen, får ett tips: Den ryska maffian har lyckats placera en mullvad centralt i den danska polismyndigheten. Vem går det egentligen att lita på?

Jens Jessen börjar diskret undersöka frågan, och till slut finns fem namn på hans lista över misstänkta. Bland dem är Axel Steen, vars accelererade narkotikamissbruk och nära kontakt med Nørrebros kriminella kretsar bidrar till att göra saken värre.

Axel närmar sig botten och överskrider sina personliga gränser i en desperat kamp för att rädda sitt redan tilltufsade rykte. Till råga på allt spelar hans ex-fru, Cecilie, en avgörande roll i frågan.

Jesper Stein föddes år 1965 i Århus. Han har tidigare arbetat som journalist på Jyllands-Posten men är i dag författare på heltid. 2012 publicerades hans debutroman, Uro, som fick strålande recensioner. 2013 släpptes del två, Bye Bye Blackbird. Båda böckerna finns utgivna på svenska och i flera andra länder. Solo är bok tre i serien om Axel Steen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone