Jump to content
The library informs: Använda giltigt bibliotekskort i Nordens hus bibliotek för att logga in på sidan
Cover for Säg att du är min
Isbn: 978-91-8864-738-2
Publisher: Bokförlaget Polaris
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2017
Narrator: Lo Kauppi
Length: {0} hours {1} minutes 13 hours 30 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Säg att du är min

Om din ettåring försvann, skulle du känna igen hennes tjugo år senare?

Alla tror att hon är död.
Du vet att hon lever.
Någon gör allt för att dölja sanningen.

För många år sedan försvann Stellas dotter från stranden under en semesterresa. Efter ett intensivt sökande lades polisutredningen ned. Det antogs att flickan förts iväg av strömmarna och drunknat. Hon dödförklarades.

Tjugoett år senare har Stella gått vidare med sitt liv. Hon arbetar som psykoterapeut, är gift med Henrik och tillsammans har de en son, Milo.
När en ung kvinna kommer till hennes mottagning drabbas Stella av en svår panikattack. Hon är övertygad om att kvinnan är hennes döda dotter, Alice.

Mötet innebär början på en farlig resa genom det förflutna. Stella måste till varje pris ta reda på vad som egentligen hände med Alice. Hon blir besatt av sin nya patient, agerar alltmer desperat och påstår att någon vill döda henne.
Men då ingen tror på henne börjar Stella tvivla på sitt mentala tillstånd; är hon paranoid eller ska hon våga lita på sin instinkt?

Säg att du är min är en spänningsroman som handlar om det värsta tänkbara; förlusten av ett barn. Det är en gripande historia om utanförskap, psykisk sjukdom och våldsam besatthet. Om sorg och skuld, och om hur långt saknaden efter ett försvunnet barn kan driva en människa.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone