Jump to content
The library informs: Använda giltigt bibliotekskort i Nordens hus bibliotek för att logga in på sidan
Cover for Laglöst land
Isbn: 978-91-8679-575-7
Publisher: Ordfront Ljud
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2012
Narrator: Torsten Wahlund
Length: 12 hours 19 minutes

Also available as: E-book
Audiobook

Laglöst land

Affärerna sköts snyggt och diskret på nätet. Allt går enligt planen. Det verkar vara det perfekta brottet. Viktor och Rafael Engström har snart nått sitt mål: två miljoner kronor på ett konto i ett land långt borta där ingen ställer några frågor. Det är dags att lämna Sverige och Gotland för alltid. Och Viktors stora kärlek Nadja ska med på resan.

Men någon vet vad de gör och ingenting blir som de har tänkt sig. Mange som smugglat in det estniska amfetaminet de sålt på nätet hittas död. Drömmen om ett behagligt liv under en varm sol förvandlas till en kamp för livet på ett novemberkallt Gotland.

Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen kallas in för att lösa mordet. Spåren efter den hänsynslöse mördaren blir allt tydligare. Ändå tycks de hela tiden ligga steget efter. Samtidigt som Fredrik tampas med den krävande utredningen tvingas han göra ett svårt karriärval och fatta ett ännu svårare beslut på hemmaplan: ska familjen bo kvar på Gotland eller inte?

Laglöst land är en gripande och spännande kriminalroman om viljan att bryta sig loss och börja ett nytt liv – till vilket pris som helst.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone